Sínen eltolható rakodóhidak

Több megnevezéssel is találkozhatunk a rakodástechnikai berendezések piacán ebben a termékkörben, úgy, mint kézi működtetésű felvonóhíd, rakodóhíd, szintező.

Az EGD kínálatában megtalálható mechanikus sínen eltolható rakodóhidak külső és belső használatra egyaránt alkalmasak olyan helyeken, ahol minimális magasságbeli különbségek vannak a dokkoló és a rakodó jármű platója között.

A sínen eltolható rakodóhidak típusai

  • Sínen eltolható rakodóhíd alumínium orrlemez szegmensekkel
    Ez a típus metszett alumínium orrlemezzel van felszerelve, így garantálva az optimális igazodást olyan járművekhez, melyek nem megfelelően álltak be a rakodóálláshoz.
    Minden acél rész rendelhető tűzihorganyzott kivitelben is.
    Az EGD Rakodóhíd sínen eltolható alumínium orrlemez szegmensekkel típus rendelhető a szabványos, leggyakrabban alkalmazott profilokkal, így a meglévő sínek költséges és bonyolult cseréje elkerülhető.

 

  • Sínen eltolható rakodóhíd acél orrlemezzel
    Kapható tűzihorganyzott kivitelben is.

A sínen eltolható rakodóhidak működtetése

A rakodóhíd a rámpa szélére rögzített vezetősínbe kerül, melynek végpontjai között a rakodóhíd igény szerint oldalra csúsztatható. Rakodáshoz a rakodóhidat egy működtető kar segítségével lehet ráengedni a jármű platójára. Az ellensúlyozó rugó csökkenti a rakodóhíd működtető karra jutó súlyt, így a rámpakiegyenlítőt 1 személy is könnyedén tudja kezelni. 2000 mm ≤ névleges szélesség esetén a rámpakiegyenlítő 2 db működtető karral van ellátva.

Használaton kívül a rakodóhíd függőleges pozícióban van rögzítve egy automata biztonsági szerkezet által.

Az EGD rakodóhidak megfelelnek az európai EN1398 szabvány előírásainak.

Kérje műszaki értékesítő munkatársaink segítségét a részletekkel kapcsolatban.

Ajánlatkérés

Értékesítési terület

Mely termékkör(ök) érdekli(k)?

Adatkezelés