EGD Felfújható kaputömítések

A korszerű EGD Felfújható kaputömítések a legpontosabb illeszkedést biztosítják a különböző járműméretekhez.

A felfújható kaputömítés oldal és felső párnái légmentesen záródnak a rakodótérhez, védelmet nyújtanak a nyári hőség, a téli hideg, a huzat, a por és a rovarok ellen. A felfújható kaputömítés alkalmazásával a hűtött/fűtött raktárak esetén jelentős energiamegtakarítás érhető el. Az EGD felfújható kaputömítések használatával jelentősen nő az energiamegtakarítás, javulnak a gyártási és a munkakörülmények.

Magasabb biztonság érhető el, mert csökkenti annak lehetőségét, hogy illetéktelenek lépjenek be a raktárépületbe a rakodóöblön át. Az EGD felfújható kaputömítések minőségi, rendkívül ellenálló, ‘Cordura’ anyagból készülnek, ennek köszönhetően kiváló szakítószilárdsággal, színtartóssággal, magas nedvességgel és penészképződéssel szembeni ellenálló képességgel rendelkeznek.

Az EGD felfújható kaputömítések elülső és hátsó keretei préselt alumíniumprofilokból állnak. Az oldalsó keret különösen erős és szigetelt panelekből áll (vastagság: 40 mm). Mivel a kaputömítés előre szerelt állapotban kerül szállításra (3 részből áll), nagyon gyorsan és egyszerűen beépíthető. Jelentős költség és idő takarítható meg ezzel a modellel.

Az EGD felfújható kaputömítések kétféle kivitelben érhetők el. Az első kivitelnél a kaputömítés a rakodóálláshoz van rögzítve; ebben az esetben a raktárépület padlószintje és a jármű platója nagyjából egy szintben van (elérhető külső magasság 3600 mm és 4000 mm) Ajánlott szerelési magasság 4700 mm. Mivel előfordulnak olyan rakodási szituációk, ahol nincs rámpa kialakítva, ezért kifejlesztésre került egy másik kivitelezésű felfújható kaputömítés is (külső magasság 4700 mm).

Használaton kívül (nincs felfújt állapotban) a párnák a felső és oldalsó takaró elemek (3 mm PVC) mögé húzódnak vissza, így a jármű vezetőjének tökéletes rálátása van a rakodóállásra a dokkolási folyamat alatt. Amint a jármű beállt a kaputömítéshez, a párnák 11 mp-en belül felfújódnak, kiváló hőszigetelést biztosítva a jármű oldalánál és tetőjénél. A rakodás befejezése után a párnák alig 25 mp alatt leeresztenek.

Ajánlatkérés

Értékesítési terület

Mely termékkör(ök) érdekli(k)?

Adatkezelés