Ollós emelőasztal

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. ollós emelőasztala rakodórámpákon használatos a tehergépkocsik be- és kirakodása során, a jármű és a rakodórámpa magasságkülönbségének a kompenzálására.

Az EGD ollós emelőasztal kapható egyollós vagy kétollós rendszerként. Jellemzően stabil szerkezettel rendelkezik, kiváló ár-érték aránya miatt gazdaságos megoldás.

Az ollós emelőasztal platformot több ollócsomaggal szerelik fel, mellyel különösen nagy emelőmagasság biztosítható. A függőleges kétollós emelőasztal használható munkaplatformként, telepítőasztalként vagy gépplatformként is.

Az ollós emelőasztalt hidraulikus egység hajtja. Az „UP” (FELFELÉ) gomb lenyomásakor az ollók kinyílnak, és a platform felemelkedik. Ezzel egy időben az alapvázban található csigák a rögzített csapágy felé mozdulnak el. A FELFELÉ mozgás leállítható a „LIFT” (EMELÉS) gomb kioldásával vagy a maximális magasság elérését (útvéget) jelző határkapcsoló használatával. A „DOWN“ (LEFELÉ) gomb lenyomásakor az ollók visszazárnak, a platform pedig lesüllyed.

Ajánlatkérés

Értékesítési terület

Mely termékkör(ök) érdekli(k)?

Adatkezelés