Karbantartás

Szerviz

 

Tervezett karbantartás

Prediktív Digitális Szolgáltatás

EFASERVICES: ipari kapuk és rakodástechnikai berendezések javítása és karbantartása

Az EFA csoport 2018-2023-as digitális stratégiai tervének részeként a szerviz- és karbantartásszolgáltatást, valamint az összes szervizzel kapcsolatos erőforrást egy cégbe integráltuk.

Az új szolgáltató alapítását sokéves munka előzte meg. A két kereskedelmi cég szervizfeladatait ellátó munkatársak, eszközök a továbbiakban az egyesített EFASERVICES márkanév alatt működnek. Országos szinten 30 főre bővült az új szolgáltató szervizcsapata Szombathelytől Debrecenig, ezzel együtt 12 főre emelkedett a belső szerviztámogatás, ideértve a szervizmérnököket is.

Az EFAFLEX Hungária Kft. és az EFA GLOBAL DOCKING Kft. a berendezések értékesítési és telepítési munkáját a már megismert magas szakmai színvonalon folytatja.
Az eddig megszokott szervizszolgáltatásokat és a karbantartási szerződéseket az EFASERVICES teljesíti.

Márkafüggetlen szolgáltatások – EFAFLEX minőségben

EFAFLEX szolgáltatások

Az EFAFLEX gyorskapuk karbantartási és szervizfolyamatai az EFAFLEX gyári protokoll és ajánlások betartásával, eredeti gyári alkatrészek felhasználásával történik a berendezések üzembiztonsága érdekében. Az EFASERVICES, a német gyártó teljeskörű műszaki támogatását élvezi, a szolgáltató cég munkatársai rendszeres németországi képzéseken vesznek részt, hogy naprakész ismeretekkel rendelkezzenek a legújabb EFAFLEX fejlesztések alkalmazásában.
Az alkatrészellátás a németországi központból, valamint a budapesti, az érdi és a komáromi ESH raktárból biztosítottak 2-24 órán belül.

Az EFASERVICES stabil, jól működő, márkafüggetlen ipari kapu és a rakodástechnikai berendezés szerviz és karbantartási-szolgáltatóvá vált. A szolgáltatás kiterjed minden ipari kapura, tűz- és füstvédelmi kapura, szekcionált kapura, dokkolóra, rámpakiegyenlítőre, típusától függetlenül.

Tervezett, megelőző karbantartás

Az ipari kapuk és rakodástechnikai berendezések az intenzív ipari használat mellett az átlagosnál több karbantartási figyelmet igényelnek.

Ahogy gondoskodunk berendezéseinkről és gépeinkről, úgy számíthatunk a megbízható működésükre.

Karbantartás szerződés

A tervezett, megelőző karbantartásszolgáltatással számtalan előnyhöz jutnak a szerződött Partnereink:

  • Az ipari kapuk és a rakodástechnikai berendezések karbantartásának ütemezése és végrehajtsa automatikus.
  • A berendezés gyártója által ajánlott karbantartási műveletek elvégzése ütemezetten, időben történik.
  • Vállalata átlátható, ütemezhető karbantartási költségekkel tervezhet, az adminisztráció, számlázás egyszerű, a költségeloszlás egyenletes.
  • A szerződésben rögzített ügyeleti szervizszolgáltatás lerövidíti a leállások okozta üzemszüneteket. Csökken az üzemszünetek száma és magas költsége.
  • Az ütemezett és tervezett karbantartássokkal nő az energiamegtakarítás, hosszabb a berendezések élettartama, biztosított az üzembiztos gyártási környezet és a gyors logisztikai folyamatok.

A karbantartási szerződéssel rendelkező EFASERVICES Partnerek részére 24/7-es rendelkezésre állást, akár 2 órás kiszállási időt és alkatrész készlettartást biztosítunk.
A 18 felszerelt EFASERVICES szervizautó és 30 szakképzett szerviztechnikus széleskörű szolgáltatási hátteret biztosít az ipari, kereskedelmi és logisztikai szektor gazdasági szereplői számára, a stabil vállalati folyamatok biztosítása érdekében.

Az EFASERVICES karbantartási szerződés első lépése az értékesítő munkatársaink által végzett komplex, helyszíni felmérés.

A felmérési protokoll során figyelembe veszik a berendezések műszaki állapotát, számát, a jogszabályok és a gyártó által kötelezően előírt vagy ajánlott karbantartási szükségleteket.

Prediktív Digitális Szolgáltatás:
Egy kapu miatt soha ne álljon meg a termelés vagy a logisztikai tevékenység

Az EFASERVICES kifejlesztette az ipari kapuk IoT alapú prediktív karbantartását, ezzel az információs technológiát kombinálta az üzemeltetési technológiával.

Az EFAPREDICT szolgáltatással még azelőtt észleljük a küszöbön álló hibákat, mielőtt azok bekövetkeznének, ezzel lehetővé válik a karbantartási munkák ütemezése a gyártási és logisztikai folyamatokhoz igazítva. A kapuk karbantartása a kevésbé forgalmas időablakokban végezhető el, ezzel nem lassítva vagy akadályoztatva a vállalat termelését. A karbantartási feladatok szükségessége adatalapon valósul meg, így a kapuk üzemeltetése gazdaságosabb, mint a gyártói által megadott szervizintervallumok alkalmazásával.

Az EFAPREDICT szolgáltatás alkalmazásával elkerülhetők a váratlan leállások okozta termeléskiesésből eredő költségek.

Az EFASERVICES által fejlesztett EFAPREDICT karbantartásszoftver alkalmazásával megvalósul a berendezések 100 %-os üzemhányada, az energiahatékony működés és az erőforrások hatékony felhasználása.

EFAPREDICT szolgáltatás