EGD Termozsilip

Az Ernst & Young 2022-es, a magyarországi közép- és nagyvállalatok körében készített felmérése szerint a vállalatok több mint 80 százaléka egyetért azzal, hogy az energiahatékonyságot növelő beruházásokra is szükség van a versenyképesség fenntartásához.

Az épületen belül működő rámpakiegyenlítők acélfelülete korántsem rendelkezik kedvező hőátbocsátási tényezővel. Gyakorlatilag az ipari épületből télen-nyáron, éjjel-nappal a rámpakiegyenlítőn távozik a fűtési és a hűtési energia.

Az EGD Termozsilip – a hőszigetelt oldalpanelekkel kombinált EFAFLEX gyorskapu – alkalmazásával az épületen belül rámpakiegyenlítővel rendelkező rakodóállás esetén jelentős energiamegtakarítás érhető el. Ez az energiamegtakarítás a dokkolórendszer használati intenzitástól független.

Az EGD Termozsilip legújabb változata alkalmazható teljes rámpasorok hőszigetelésére is.
A beépített EGD Termozsilip rövid megtérülési idővel rendelkező beruházás. A beüzemelést követően éveken át a gazdasági társaságnál marad a megtakarított fűtési/hűtési energiamegtakarítás.

Ezek is érdekesek lehetnek az Ön számára

Nincs találat

A keresett oldal nem található. Próbálja meg finomítani a keresést vagy használja a fenti navigációt, hogy megtalálja a bejegyzést.

Ajánlatkérés

Értékesítési terület

Mely termékkör(ök) érdekli(k)?

Adatkezelés