Innovatív szolgáltató óriási raktárkészlettel és profi csapattal

Több évtizedes tapasztalat

Cégcsoportunk 2005 óta foglalkozik ipari kapuk, rakodástechnikai berendezések, tűzgátló kapuk telepítésével, tervszerű karbantartásával és szervizelésével.

  • A menedzsment három tagjának együttes tapasztalata 53 ÉV AZ IPARI KAPU, RAKODÁSTECHNIKA SZEKTORBAN;
  • A két vezető szerelő együttes tapasztalata 45 ÉV A SZEKTORBAN.

Hosszú utat tettünk meg a folyamatosan változó gazdasági környezetben úgy, hogy elkötelezettek maradtunk a minőségi termékek és szerelési anyagok forgalmazása, alkalmazása mellett.

Az EGD az ipari gyorsmozgású kapuk, dokkoló rendszerek, hő- és füstelvezető rendszerek, a tűz- és füstgátló kapuk értékesítésével foglalkozik. Műszaki értékesítő szaktanácsadóink állnak rendelkezésre többek közt helyszíni felméréssel és energetikai számítással. A hagyományos ipari kapuk cseréje energetikai beruházásnak minősül az EKR-ben. Szerződött partnerünk elvégzi az energetikai auditot az ipari épületek energiahatékonyságának növelését célzó beruházás során.

A forgalmazott termékek egy része raktárkészletről, azonnal elérhető. Az egyedi igények esetén kedvező gyártási határidővel, innovatív műszaki megoldásokat tartalmazó ajánlattal állunk partnereink rendelkezésére.

A tervezéstől a kivitelezésig komplex szolgáltatást nyújtunk a rakodástechnikai berendezések és ipari kapuk beszerzése és rekonstrukciója során. A telepítést követően, igény esetén cégcsoportunk karbantartás szolgáltatója, az EFASERVICES biztosítja partnerei részére a tervezett karbantartást és az eseti szerviz munkát. A hagyományos szolgáltatásokon túl az EFASERVICES legújabb, saját fejlesztésű szolgáltatása az EFAPREDICT.

Az ipari kapuk meghibásodása okozta üzemszünetek megelőzhetők. Az EFASERVICES 0-24 Prediktív Digitális Szolgáltatás biztosítja Cége üzletmenet folytonosságát. Az ipari és logisztikai folyamatokba integrált ipari kapuk közel 100%-os üzemhányaddal működnek az EFASERVICES Prediktív Digitális Szolgáltatásával.

Karbantartás és szerviz szolgáltatásainkról bővebben: