Innovatív szolgáltató több évtizedes szakmai tapasztalattal és díjtalan tervezési szaktanácsadással

Magas szintű szakmai támogatás

Cégcsoportunk 2004 óta foglalkozik energiahatékony ipari gyorskapuk, rakodástechnikai berendezések, tűzgátló nyílászárók telepítésével, tervszerű karbantartásával és szervizelésével.

Hosszú utat tettünk meg, elkötelezettek maradtunk a minőségi termékek és szerelési anyagok értékesítése és alkalmazása mellett a folyamatosan változó gazdasági környezetben.

A fűtési költségek csökkentése érdekében kifejlesztettük az EGD Termozsilipet, az épületen belül működtetett rámpakiegyenlítők hőszigetelési megoldását. A Termozsilip telepítése  energetikai beruházásnak minősül az EKR-ben. Műszaki értékesítő szaktanácsadóink állnak rendelkezésre díjtalan helyszíni felméréssel és energetikai számítással.

A forgalmazott termékek egy része raktárkészletről, azonnal elérhető. Az egyedi igények esetén kedvező gyártási határidővel, innovatív műszaki megoldásokat kínálunk. Szakmai támogatásunk segíti Önt a projekt teljes folyamatában a tervezéstől a berendezések átadásáig. Elkészítjük az EGD Rakodástechnikai berendezések beépítési alaprajzát, támogatva a projekt sikerét. 

Az EGD Rakodástechnikai berendezések telepítését követően cégcsoportunk karbantartásszolgáltatója, az EFASERVICES biztosítja partnereink részére a tervezett karbantartást és az eseti szerviz munkát. A hagyományos szolgáltatásokon túl az EFASERVICES legújabb, saját fejlesztésű szolgáltatása az EFAPREDICT.

Az ipari kapuk meghibásodása okozta üzemszünetek megelőzhetők. Az EFASERVICES 0-24 Prediktív Digitális Szolgáltatás biztosítja cége üzletmenet folytonosságát. Az ipari és logisztikai folyamatokba integrált ipari kapuk közel 100%-os üzemhányaddal működnek az EFASERVICES Prediktív Digitális Szolgáltatásával.

Karbantartás- és szerviz szolgáltatásainkról bővebben: