Acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítők

Az acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő költséghatékony megoldást jelent abban az esetben, ha az ipari kapu vagy az épület elé szerelhető, önálló egységként üzemelő rakodóállás kialakítása szükséges.

Különböző szögekben (45°, 60°, 75°, 90°, 105°, 120°, 135°) telepíthető az épülethez ez a rámpakiegyenlítő, így a rendelkezésre álló terület optimális kihasználásával a hatékony be- és kirakodás biztosított. Ezzel a megoldással nincs szükség az épület meglévő padlózatának utólagos megbontására.

Továbbá a podesztben elhelyezett rámpa az épület előtti elhelyezése nem okoz hőveszteséget összehasonlítva az épületen belül elhelyezett rámpákkal.

A podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítő rendelhető típusai

  • EGD Acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítők billenő orrlemezzel
    A billenő orrlemezzel ellátott, hidraulikus rámpakiegyenlítő elem és az alsó oldalukon elhelyezett, megerősített, oldalirányú talpak alkotják ezt a szintező egységet. Akár egyetlen gombnyomással működtethető. Miután a platform elérte a legmagasabb pozíciót, az orrlemez automatikusan kibillen és ráfekszik a teherautóplatóra. Magassága igazodik az összes platómagassághoz, a be- és kirakodás során követi a jármű mozgását (automatikus lebegés pozíció).

 

  • EGD Acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítők teleszkóposan kitolható orrlemezzel
    A teleszkóposan kitolható orrlemezzel ellátott, hidraulikus rámpakiegyenlítő az alsó oldalakon megerősített, oldalirányú talpakkal rendelkezik. Egyetlen gombnyomással működtethető és miután a teleszkóposan kitolható orrlemez a pontos helyére kerül, automatikusan követi a jármű mozgását a be- és kirakodási folyamat során (automatikus lebegés funkció).
    Ennek a rámpakiegyenlítőnek a nagy előnye az orrlemez rugalmassága, ami garantálja a hatékony be- és kirakodást azokban az esetekben is, amikor a jármű elhelyezkedése nem teljesen ideális, így elkerülve annak időigényes és bonyolult helyzetváltoztatását.

Ezek a rakodóállásként üzemelő külső rámpakiegyenlítők kaphatók tűzihorganyzott vagy festett kivitelben.

Lehetőség van az acél podesztben elhelyezett rámpák EGD rakodóházzal történő összeépítésére. Az EGD rakodóház védőburkolattal látja el az acél podesztben elhelyezett rámpakiegyenlítőt. Ez a komplex egység a raktárépület elé telepíthető megvédve az árukat a ki- és berakodás folyamata alatt az időjárás hatásaitól és a szennyeződéstől. A tartószerkezetként szolgáló rámpakiegyenlítő, a podeszt és a szekcionált kapu komplex rakodórendszert alkot. Pontos igényfelmérés és műszaki tanács érdekében keresse bizalommal kollégáinkat.

Ajánlatkérés

Értékesítési terület

Mely termékkör(ök) érdekli(k)?

Adatkezelés