ECO Rámpakiegyenlítő

Az ECO típusú mechanikus rámpakiegyenlítőt speciálisan olyan járművek ki- és berakodásához fejlesztették ki, melyek platómagassága csekély mértékben tér el a dokkoló magasságától.

Ezért az ECO rámpakiegyenlítő kiválóan alkalmas egységes méretű gépjárműflottákhoz. Nagy előnye, hogy gyorsan telepíthető és a már kialakított rakodóállásokba is beilleszthető. Az EGD ECO rámpakiegyenlítő kézi működtetésű. Használatát egy gázrugó segíti, így egyetlen személy is könnyedén tudja kezelni: a platform automatikusan a legfelső pozícióba emelkedik, mialatt az orrlemez felbillen, majd a szerkezet a gépjármű rakterére fekszik. A rakodás ideje alatt az ECO rámpakiegyenlítő ún.”lebegő pozíció”-ban van, azaz követi a jármű függőleges irányú ingadozását.

Az ECO mechanikus rámpakiegyenlítőink megfelelnek a DIN EN 1398 Európai Szabvány követelményeinek.

EGD ECO Rámpakiegyenlítők típusai

  • EGD ECO aknában elhelyezhető rámpakiegyenlítők
    Ennek a rámpakiegyenlítőnek széles választéka kapható úgy, mint acél billenő orrlemezzel, acél szegmensekkel, vagy alumínium szegmensekkel gyártott verziók. Az aknába helyezhető típus gumiütköző opciói a tüzihorganyzott vagy horganyzott alátét.

 

  • EGD ECO külső szerelésű rámpakiegyenlítők
    Ebben az esetben is rendelhető a rámpakiegyenlítő billenő orrlemezzel (Az acél szegmensek teherbírás 40 kN, az alumínium szegmensek teherbírás 60 kN). Ütköző opciók: eltérő méretek, gumi vagy poliuretán alapanyag.

Ajánlatkérés

Értékesítési terület

Mely termékkör(ök) érdekli(k)?

Adatkezelés