PHARM Connect Kongresszus 2024

Nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozó! Az EFA csoport részt vett a 2024. március 5-6. között megrendezésre kerülő PHARM Connect Congress rendezvényen.

EFAFLEX – Prémium gyógyszeripari gyorsmozgású ipari kapuk legújabb generációja

A gyógyszeripar számára fejlesztett tisztatéri gyorsmozgású ipari kapuk megfelelnek az ISO 5, 6 és 7 előírásának, így hozzájárulnak a levegő elvárt alacsony részecskekoncentrációjának biztosításához. Teljesítik a laboratóriumi környezetre vonatkozó elvárásokat, a gyógyszergyártás, gyógyászati technológiai környezet felé támasztott követelményeket.

EFA GLOBAL DOCKING – EGD Termozsilip, a dokkolóállások utólagos hőszigetelése

Magas hűtési és fűtési energiamegtakarítás érhető el az acél dokkolóállásoknál az EGD Termozsilip segítségével. Egy hőszigetelési megoldást kínálunk, amely konstans hőmérsékletet tud biztosítani az épületben még a kamionok berakodása és kirakodása közben is. Az EGD Termozsilip szignifikánsan növeli az energiamegtakarítást és jelentősen csökkenti a rovaroknak, pornak és egyéb káros anyagnak való kitettséget.

EFASERVICES – Ipari kapuk és dokkolóberendezések karbantartás- és szervizszolgáltatása

A hagyományos karbantartásszolgáltatáson túl digitális szolgáltatást kínálunk. Az innovációt és technológiát ötvözve az EFASERVICES kifejlesztette az ipari kapuk egyedülálló IoT alapú prediktív digitális karbantartási szolgáltatását.

További bejegyzések

FoodTechShow

FoodTechShow

Az EFA csoport is részt vett a FoodTechShow kiállításon, ahol bemutattuk legújabb technológiai megoldásainkat.

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EGD 2021-ben csatlakozott a 10 millió fa mozgalomhoz, és érdi telephelyén 18 fát ültetett. Gondozásuk azonban nagyobb figyelmet és több erőforrást igényel az első években. 100 %-os sikert értünk el!

10 millió fa mozgalom Érden

10 millió fa mozgalom Érden

Az utóbbi időben egyre több kezdeményezés indult arra, hogy faültetéssel próbáljuk megállítani, vagy legalább lassítani a klímaváltozást. Az EFA Global Docking Kft. 18 nagyméretű hársat és platánfát ültetett.