PHARM Connect Kongresszus 2024

Nemzetközi gyógyszeripari és biotechnológiai üzleti csúcstalálkozó! Az EFA csoport részt vett a 2024. március 5-6. között megrendezésre kerülő PHARM Connect Congress rendezvényen.

EFAFLEX – Prémium gyógyszeripari gyorsmozgású ipari kapuk legújabb generációja

A gyógyszeripar számára fejlesztett tisztatéri gyorsmozgású ipari kapuk megfelelnek az ISO 5, 6 és 7 előírásának, így hozzájárulnak a levegő elvárt alacsony részecskekoncentrációjának biztosításához. Teljesítik a laboratóriumi környezetre vonatkozó elvárásokat, a gyógyszergyártás, gyógyászati technológiai környezet felé támasztott követelményeket.

EFA GLOBAL DOCKING – EGD Termozsilip, a dokkolóállások utólagos hőszigetelése

Magas hűtési és fűtési energiamegtakarítás érhető el az acél dokkolóállásoknál az EGD Termozsilip segítségével. Egy hőszigetelési megoldást kínálunk, amely konstans hőmérsékletet tud biztosítani az épületben még a kamionok berakodása és kirakodása közben is. Az EGD Termozsilip szignifikánsan növeli az energiamegtakarítást és jelentősen csökkenti a rovaroknak, pornak és egyéb káros anyagnak való kitettséget.

EFASERVICES – Ipari kapuk és dokkolóberendezések karbantartás- és szervizszolgáltatása

A hagyományos karbantartásszolgáltatáson túl digitális szolgáltatást kínálunk. Az innovációt és technológiát ötvözve az EFASERVICES kifejlesztette az ipari kapuk egyedülálló IoT alapú prediktív digitális karbantartási szolgáltatását.

További bejegyzések

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EGD 2021-ben csatlakozott a 10 millió fa mozgalomhoz, és érdi telephelyén 18 fát ültetett. Gondozásuk azonban nagyobb figyelmet és több erőforrást igényel az első években. 100 %-os sikert értünk el!

10 millió fa mozgalom Érden

10 millió fa mozgalom Érden

Az utóbbi időben egyre több kezdeményezés indult arra, hogy faültetéssel próbáljuk megállítani, vagy legalább lassítani a klímaváltozást. Az EFA Global Docking Kft. 18 nagyméretű hársat és platánfát ültetett.