A kajak-kenu sportág fiatal tehetségeit támogatja az EFAFLEX Hungária Kft.

Az EFAFLEX Hungária Kft. szívügye a kajak-kenu sportág tehetséges fiataljainak támogatása.
Az 2019-ben indult körmendi Bereki Bárkás Egylet Kenu Szakosztály támogatási program nem az első vállalásunk, a támogatást évről évre folytatjuk. A Csepeli Kajak-Kenu Egyesület utánpótlásában versenyző sportoló, Szkárosi Laura is a cégünk kajak-kenus ifis pártfogoltja.

Augusztus 23-27 között zajlott a kajak-kenu világbajnokság Duisburgban. „A valaha volt egyik legerősebb világbajnokság lesz” – nyilatkozta Hüttner Csaba, viszont a magyar sportolók most se okoztak csalódást és 3 arany-, 5 ezüst- és 4 bronzéremmel gazdagították a hazai éremgyűjteményt.
Most izgatottan tekintünk a jövőbe, hisz “már Párizsra fókuszál a magyar kajak-kenu sportág”. A 2024-es párizsi olimpia kvalifikációs menetrendjének kihirdetésével jelenleg a legfontosabb a felkészülési stratégia, az edzési tervek teljesítése.

https://kajakkenusport.hu/cikk/a-valaha-volt-egyik-legerosebb-vilagbajnoksag-lesz

https://kajakkenusport.hu/hir/elindultunk-parizs-fele

További bejegyzések

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EFA csoport és a 10 millió fa

Az EGD 2021-ben csatlakozott a 10 millió fa mozgalomhoz, és érdi telephelyén 18 fát ültetett. Gondozásuk azonban nagyobb figyelmet és több erőforrást igényel az első években. 100 %-os sikert értünk el!

10 millió fa mozgalom Érden

10 millió fa mozgalom Érden

Az utóbbi időben egyre több kezdeményezés indult arra, hogy faültetéssel próbáljuk megállítani, vagy legalább lassítani a klímaváltozást. Az EFA Global Docking Kft. 18 nagyméretű hársat és platánfát ültetett.