23551033_2421023891457074_82861963710314

EFA GLOBAL DOCKING

szervizszolgáltatás

MOTTÓNK:

“A szolgáltatás fontosabb, mint a nyereség, a nyereség nem cél, hanem a szolgáltatás eredménye.”

/Henry Ford/

Az EFA GLOBAL DOCKING Kft.,

mint a piaci szektor minden résztvevője, preferálja a kiemelt beruházások ipari kapu és dokkolórendszer kivitelezésével együtt járó értékesítési és beszerelési projekteket. Ez nem morális, hanem gazdasági kérdés.

Mikor egy szolgáltatást kínálunk a lehetséges megrendelő részére szentségtörésnek, nem oda illőnek tűnhet, mégis meg kell említeni, hogy mint minden gazdasági szereplőnek, így az EGD-nek is az a célja, hogy a megrendelők megelégedése mellett, a lehető legjobb gazdasági eredményt érje el.

Ugyanakkor a száraz gazdasági megközelítés mellett ki kell térni arra, hogy a megrendelők megelégedése nem érhető el, nem zárható le azzal, hogy a kivitelezési terület tökéletesen működő berendezésekkel határidőben átadásra került.

Minden általunk értékesített és beszerelt raktártechnológiai berendezés esetén a jogszabályban meghatározott garanciális hátteret biztosítjuk. Azonban fontos és alapvető számunkra, hogy olyan innovatív termékeket értékesítsünk, melyek biztosítják partnereink számára a zökkenőmentes, folyamatos működést és az alacsony garanciális hibaarány.

Így a megrendelés folyamata során kiemelt figyelmet fordítunk az igényfelmérésre és az egyedi kalkulációra. Meggyőződésünk, hogy csak abban az esetben tudjuk a garanciális kötelezettségeinket hatékonyan teljesíteni, ha minőségi, kifejezetten a megrendelő igényeire szabott berendezéseket ajánlunk ki, legyen a megrendelőnk standard logisztikai vállalat vagy speciális élelmiszeripari, gyógyszeripari gyártócég.

Cégünk törekszik mindezen túl arra, hogy megrendelőink a berendezés megrendelésén és azok beszerelési munkáján kívül a tervszerű karbantartást is megrendeljék cégünktől.

Minden logisztikai feladatot ellátó gyártó vagy az értékesítési láncban résztvevő vállalat éves költségvetésében számol az esetleges kényszerleállás okozta veszteség és a szükséges technológiai berendezések karbantartásának költség viszonyával. Ebben a számvetésben tudjuk, a megelőző tervszerű karbantartás nyerésre áll, a megfelelő karbantartási szint fenntartása a költséghatékony megoldás.

Másik fontos kérdés, hogy minden folyamat során előfordulnak olyan esetek, események, melyek a berendezések meghibásodását vagy sérülését okozzák. Ebben az esetben is az EGD, a magyarországi alkatrészraktárral rendelkező, gyors szervizszolgáltató  a megfelelő partner.

Összességében látható, hogy a logisztikai berendezések piacán nem lehet jelen lenni úgy, hogy nem tartunk fenn szervizdivíziót, erőforrásaink tervezésekor hatékony szervizhátteret biztosítunk megrendelőink számára.

Az EGD elkötelezett az innovatív, költséghatékony és környezettudatos megoldások, termékek értékesítése és beszerelése mellett. Az EFA GLOBAL DOCKING Kft. által forgalmazott termékek értékesítése és beszerelése egy lépés a partnerekkel való kapcsolatban. Az EGD az új ipari gyors mozgású kapuk, dokkolórendszerek, tűzgátló függönykapuk telepítését követően, igény esetén biztosítja a partnerek részére a rendszeres karbantartást és a felmerülő szerviz feladatok ellátását.

Rendszeres karbantartás vagy eseti szerviz?

Meglévő gépeinek ellenőrzése?

Biztonságtechnikai vizsgálatok?

Elavult rendszereinek feltérképezése?

Fejlesztési stratégia kialakítása?

Az Ön partnere az EGD!

EFA GLOBAL DOCKING

TERVEZETT

KARBANTARTÁS

autokalso.png

ESETI

SZERVIZ

Electrician

FEJLESZTÉSI STRATÉGIA

EFA GLOBAL DOCKING Kft.
2030 Érd Sulák utca 2/a
info@egd.hu
+36 23 520 999

SZERVIZ:

Trieb Szilárd

szervizvezető

+36 30 499 2952
szilard.trieb@egd.hu

IRODAVEZETŐ:

ÉRTÉKESÍTÉS:

Balogh Ferenc

kereskedelmi igazgató

+36 30 230 8584

ferenc.balogh@egd.hu

Gáspár Gabriella

irodavezető

+36 23 520 999

gabriella.gaspar@egd.hu